Lichaamsgerichte coaching - therapie

Therapie-coaching of coaching-therapie. Dat is wat ik jou te bieden heb. Een mix, of misschien kan ik beter zeggen: een vorm die op de grens van beide zit, waar ik geen naam voor heb. 

"Ik heb al verschillende therapieën gevolgd maar dit is zo'n pareltje. Dat je ook echt fysiek en energetisch resultaat voelt." Saskia

Patronen loslaten en (weer) jezelf zijn

Je hebt in je leven van alles meegemaakt, en daar ben je op jouw heel eigen manier mee omgegaan. Het is jouw manier van (over)leven. Het is en was het beste wat je op dat moment kon.

Nu kan het zijn dat die manieren je niet meer dienen. Omdat de omstandigheden nu anders zijn of omdat dat wat je hebt meegemaakt door jouw beschermende patronen heen dringen. Ze maken je misschien zelfs wel letterlijk ziek. In ieder geval voel je je belemmerd in wat je wilt, wat je doet en wie je wilt zijn.

In 1-op-1-sessies verkennen we wat jou belemmert en wat jou helpt om (weer) zielsgelukkig te zijn met wie je bent en wat je doet. 

In individuele sessies  begeleid ik je om (weer) lekker in je vel te komen en persoonlijk te groeien. 

In individuele sessies maak je (weer) contact met je lichaam en ontdek je hoe heling plaatsvindt in contact met je Zelf.