Workshop: De Prachtige Jij

Een workshop voor je zelf. Om je maskers los te laten en te vieren hoe prachtig jij bent van binnen en van buiten. Ook al voelt dat misschien wat eng. 

Hoe zou het zijn om een dag lang in je eigen licht te gaan staan, voorbij je schaduw en angsten?

Een dag lang zorg je vooral voor jouw schitterende jij. Je voelt hoe je leeft en hoe bijzonder je bent. En je dompelt je onder in de bakken vol zelfzorg, kracht, moed, levenslust en verbinding.

Je laat je maskers op de grond vallen en jouw pracht en al je kwaliteiten worden zichtbaar. Je zelfliefde groeit en groeit, zodat je straks de hele wereld aan kunt, ook als die eens niet zo prettig is.

Lijkt dat je wat?

Dan is de workshop  DE PRACHTIGE JIJ voor jou.

"Leonore helpt je om stapje voor stapje in je diepere zelf te duiken en een ontmoeting met je Zelf te creëren. Een ontmoeting met je innerlijk kind.  Ze schept zoveel tijd en ruimte voor de cursisten dat wij ons allemaal veilig voelden om onze kwetsbaarheden te tonen. Het was echt prachtig!" 

Yvonne

"De workshop heeft me het inzicht gegeven dat ik dat wat ik anderen geef ook aan mezelf kan geven. Dat was erg ontroerend en raakte diep."

Petra

De dag bestaat uit geleide meditaties en gerichte bewegingsoefeningen. Je gaat op ontdekking naar de kwaliteiten van jouw prachtige jij. We schrijven, praten en verkennen. En we ondergaan een sjamanistisch ritueel. Dit alles vanuit liefdevolle verbinding met jezelf en met elkaar.

Wil je meedoen?

Ja, ik wil meedoen met De Prachtige Jij

(Door je aan te melden, kom je op de betaallink voor de workshop. Pas daarna ga je daadwerkelijk betalen. Zodra je betaald hebt, ben je aangemeld voor de workshop.) 

Praktisch

Datum: nog geen nieuwe datum

Van: 10.00 - 16.00 uur (of iets later). Inloop: 9.30 uur

Locatie: Wageningen

Bijdrage: € 135. 

Trainer: Leonore Noorduyn 

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Voor iedereen die liefde heeft voor zichzelf

Voor koffie, thee en versnaperingen wordt gezorgd.

Je lunch mag je zelf meenemen. 

De Prachtige Jij Grote Folder
PDF – 3,8 MB 311 downloads

Download de pdf voor meer informatie

"Op een heerlijke ongedwongen en relaxte manier loodst Leonore je door de hele dag heen. Soms raak je persoonlijke dingen aan die opgelost moeten worden, dan weer sta je lachend met de medecursisten gezellig bij elkaar. Alles mag er zijn en wordt op uiterst vakkundige wijze door Leonore begeleid."

Louis

Ja, ik wil meedoen met De Prachtige Jij

(Door je aan te melden, kom je op de betaallink voor de workshop. Pas daarna hoef je daadwerkelijk te betalen. Zodra je betaald hebt, ben je aangemeld voor de workshop.)