Dit is wat klanten zeggen

Wat klanten zeggen over  wat ze hebben ervaren in de sessies, over het effect van de sessies en hun ervaring met Leonore. 

'Kwetsbaar en veilig tegelijk'

"Leonore neemt je mee op reis. Terwijl je Zelf de koers bepaalt. Veel dichterbij dan hier kun je niet komen. Het is ook precies daar waar je al jaren wilde komen. Echt heel bijzonder. Je voelt je er kwetsbaar en veilig tegelijk."
Jan

'Ik voelde me erna energetisch zo groot en krachtig'

"Nadat ik al 2 maanden last had van bronchitis en eigenlijk antibiotica moest nemen, voelde ik dat ik het anders moest oplossen. Via via kwam ik in contact met Leonore. Ergens wist ik wel dat dit te maken moest hebben met het overlijden van mijn vader. Er was boosheid en daaronder verdriet, maar ik kon er zelf niet goed bij.

Bij Leonore heb ik een innerlijke reis gemaakt en kwam ik mijn vader tegen. We zijn terug gegaan naar mijn kindertijd en ik heb mijn gevoelens aan mijn vader laten zien en zelfs laten voelen. Dit was zo bijzonder. Ik voelde me erna energetisch zo groot en krachtig. Een paar dagen later was mijn bronchitis weg en er was ruimte.

Ik heb al verschillende therapieën gevolgd maar dit is zo'n pareltje. Dat je ook echt fysiek en energetisch resultaat voelt. En dit na 1 intake en 1 lange sessie. Ik kan Leonore dan ook van harte aanbevelen."

Warme groet van Saskia

'I bought new clothes after years of avoiding'

"I can’t explain it but after my soul session with Leonore I experienced changed behavior in several areas. I became less triggered in personal interactions and more confident in public. I even tried on and bought some new clothes after years of avoiding dressing rooms. It was an intense experience but not at all scary, and I plan to go back." 

'Mijn veerkracht is heel erg vergroot'

"In de sessies met Leonore kon ik in lagen bij mezelf komen waar ik wel een vermoeden van had dat ze bestonden maar waarvan ik geen idee had hoe ik daarbij kon komen. Ineens had ik alle 'knoppen in mijzelf' tot mijn beschikking. Ik heb in de sessies ervaren hoe het is om echt draagkracht te hebben. Dat is een nieuwe ervaring voor mij. Ik heb nu mijn ideale moeder verinnerlijkt, en ben vanaf nu altijd zeker van steun en liefde. Ik merk dat mijn veerkracht heel erg is vergroot. Mijn ideale vader klopt nu ook aan de deur maar daar moet ik nog even moed voor verzamelen :-)."

'Ik mocht mezelf zijn'

"Ik had iets naars meegemaakt en dankzij het proces met Leonore kon ik dat beter verwerken.

Wat ik prettig vond, was haar rustige houding en stem, haar empathie en haar humor.

Leonore weet wanneer ze een stilte moet laten vallen om je de tijd te geven je emotie te voelen. Daarnaast weet ze op gepaste momenten humor in te zetten. Dit doet ze niet alleen over de situatie maar ook over zichzelf.

Ook zorgt ze voor vertrouwen door niet alleen goed door te vragen, maar ook door iets te delen over zichzelf. Hierdoor durfde ik ook meer van mijzelf te laten zien. Doordat Leonore haarzelf durft te zijn, mocht ik ook mijzelf zijn."

Wendeline