De Prachtige Jij

Een workshop voor je zelf. Om je maskers los te laten en te vieren hoe prachtig jij bent van binnen en van buiten. Ook al voelt dat misschien wat eng. 

Hoe zou het zijn om een dag lang in je eigen licht te gaan staan, voorbij je schaduw en angsten?

Een dag lang zorg je vooral voor jouw schitterende jij. Je voelt hoe je leeft en hoe bijzonder je bent. En je dompelt je onder in de bakken vol zelfzorg, kracht, moed, levenslust en verbinding.

Je laat je maskers op de grond vallen en jouw pracht en al je kwaliteiten worden zichtbaar. Je zelfliefde groeit en groeit, zodat je straks de hele wereld aan kunt, ook als die eens niet zo prettig is.

Lijkt dat je wat?

Dan is de workshop  DE PRACHTIGE JIJ voor jou.

"Ik voelde me veilig en kon me kwetsbaar opstellen zonder bang te zijn, ik voelde me als de zon."

Carola

De dag bestaat uit geleide meditaties en gerichte bewegingsoefeningen. Je gaat op ontdekking naar de kwaliteiten van jouw prachtige jij. We schrijven, praten en verkennen. En we ondergaan een sjamanistisch ritueel. Dit alles vanuit liefdevolle verbinding met jezelf en met elkaar.

Wil je meedoen?

Stuur een mail naar leonore@leonorenoorduyn.nl

"De workshop heeft me het inzicht gegeven dat ik dat wat ik anderen geef ook aan mezelf kan geven. Dat was erg ontroerend en raakte diep."

Petra

Praktisch

Datum: 23 mei

Van: 10.00 - 16.00 uur (of iets later). Inloop: 9.30 uur

Locatie: Wageningen

Kosten: 110 euro 

Trainer: Leonore Noorduyn 

Voor iedereen die liefde heeft voor zichzelf

Voor koffie, thee en versnaperingen wordt gezorgd.

Je lunch mag je lekker zelf meenemen. 

Download de pdf voor meer informatie

De prachtige jij
PDF – 6,6 MB 28 downloads

"De workshop heeft mij gebracht waarvoor ik kwam, zij het via een andere weg dan ik had verwacht.

Ik kwam omdat ik bang ben voor mijn eigen kracht en dacht dat die kracht er door de oefeningen met een explosie uit zou floepen.

Ik kwam bij herinneringen waarin ik me geborgen voelde. Die geborgenheid is er altijd geweest, gewoon in mijzelf, maar ik wilde er niet aan. Daarom voelde ik me onveilig om mezelf te laten zien en kon ik niet zijn wie ik werkelijk was.

Het waren dus mijn zachte herinneringen waardoor ik me realiseerde: op het moment dat je die geborgenheid in jezelf kunt kunt voelen ben je bij je ware zelf en kun je jezelf zijn, je eigen kracht voelen."

Kerstin