Je hoeft het niet alleen te doen

Je voelt je gestrest. Je hebt het gevoel dat de wereld sneller gaat dan jij. Je bent al vast gelopen of staat op het punt. Ze zeggen: 'Ga toch naar een psycholoog.' Maar of je dat nou wil? In ieder geval wil je ondersteuning om er weer bovenop te komen en weer veerkrachtig te zijn. Los van je oude pijnen en belemmeringen.

Je hoeft het niet alleen te doen | foto Unsplash, Rupert Britton

Sterk moest je zijn. Je wilde je niet laten kennen. Je wilde de vuile was niet buiten hangen. Je kón het ook niet. Je schaamde je te diep. Voelde te veel angst. Of je voelde juist helemaal niets. En bovendien, zo erg was het ook niet. Een psycholoog? Mwah. 

Wat je zeker weet is: je wilt niet langer zo doorgaan en je wilt je last niet langer alleen dragen. Je wil af van dat wat je al zo lang dwars zit en wat je belemmert om te genieten van het leven.

Is een psycholoog niets voor jou?

Je bent wellicht al eens bij een  psycholoog geweest, maar dat hielp je niet genoeg. Je wil wel iemand die met je praat, naar je luistert. Maar er is meer dan dat, dat weet je zo langzamerhand ook wel. Je wil naar de kern van je belemmeringen, je emoties leren hanteren en de last van je schouders af halen, zodat je je licht voelt en vrij.

Je hebt de eerste hobbel genomen

De eerste hobbel heb je genomen: erkennen dat je hulp wilt. Dat ia al een belangrijke stap, die veel moed vergt.

Dan is er de volgende stap : contact opnemen met je hulp. Je kunt me direct mailen of bellen om een afspraak te maken voor een telefonische kennismaking. Of je leest eerst wat meer over hoe ik werk